Just enjoy

Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Malin Widgren - 1 juli 2011 17:08

 

Hej Anna, ne jag hade inte smink idag. Men igår tog ja lite bara för att ja såg sjukt trött ut, men nej ja brukar inte ha smink :) gullig du är, nu vet ja ju inte hur du ser ut men du är säkert jättesnygg!

 

Jo hemma från alder nu, vart jättemålningt och kallt när vi kom dit:( men det blev ett snabbdopp sen fota man lite. Nu ska ja hoppa i duschen sen välja lite kläder som man ska ha ikv. och sen äta lite middag. Måste få tag på Rebecka och Ullis också innan ja sticker dit så ja vet vars ja ska, jomen int så intressant. Bjuder på lite bildere från alder nu iaf!


       



Av Malin Widgren - 1 juli 2011 14:53

Det blev snabba planer hära, sticker till alder med Emilia till kanske halv 5 nånting och pressar oh badar :) sen kommer man tillbak och duchar äter middag sen BA! Puss ses.

Av Malin Widgren - 1 juli 2011 11:28

haha ne jager upp, he blir ingen header. Får se kanske gör den på Söndag ist. föressten måste avsluta tävlingen på söndagkväll ist. för måndag. Jag ska till Arvika och Kosteröarna i en vecka och sticker på måndagmorgon så ja hinner inte avluta den då. Jo men då vet alla på Söndag utser ja en vinnare från Veckans Blogg!


Ne nu väntar solen påmej där ute, puuss!

Av Malin Widgren - 1 juli 2011 10:32

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, är lite stolt över att man har en fläkt i rummet! Hade 35+ inne när ja inte tänkt på att ja kunde slå på fläkten -.- och nu har man 20+. Härligt! kan ju ha duntäckee:D jaja onitressat de där.


Nu ska ja börja på en header och se om de blir nå, sen ska man ut i solen haha glömde ju sola ryggen när man var på alder så ja är vit där och brunare på magen/benen, jo sen ikväll så ska man på BA me snygga brudar! hoppas de har kommit nå fler karuseller för de fanns inge kul att åka där igår nästan.  


Nemen vafan måste börja med header nu det är ju nästan 28 grader i skuggan ute, SOLA! så puss kanske kommer upp ny header snart :)

Av Malin Widgren - 1 juli 2011 01:00

Ne nu ska ja slå på tven och se om de är nå bra, fast det är det ju sällan:( fast först ska man tvätta bort sminket och lite sånt.


Har ju fått rätt härliga sommarbilder så ja tror ja ska fixa en ny header kanske imrn trorja. Fårse om ja ids, vill byta iaf. har lessnat på den ja har nu. Jo men nu ska man ta och göra sig klar, puuss


Föressten glöm inte Veckans Blogg söta, länk till inlägget här! 

Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

8 besvarade frågor

Presentation


Kul att du hitta hit!

Jag är en 14 årig tjej med namnet Malin från lilla stan Boden. I min blogg kommer du kunna läsa om - det mästa av mitt privatliv, foton, min vardag och massa annat trams!

Så enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011
>>>

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards